Rob Stenders zendermanager Radio Veronica

De dj komt over van NPO Radio 2.

Rob Stenders met sidekick Caroline Brouwer

Rob Stenders wordt zendermanager van Radio Veronica en eindverantwoordelijk voor de muziek en de programmering van het station.

Daarmee keert hij terug bij zijn oude liefde. Hij was er tussen 1987 en 1995 actief en maakte  legendarische programma’s als Stenders & Van Inkel, D’Rob of D’ronder en Shockradio. Naast zijn functie als manager van de zender is de radiomaker ook weer te horen op Veronica. Hij gaat iedere werkdag de Bonanza presenteren, samen met sidekick Caroline Brouwer. Net als op NPO Radio 2 - waar Stenders nu werkt - bepalen de luisteraars wat er gedraaid wordt in het programma.

Rob Stenders: 'Weggaan bij NPO Radio 2 is niet makkelijk. Maar de sleutels in handen krijgen om van Radio Veronica een muzikale vrijplaats voor liefhebbers te maken, zo’n kans krijg je maar één keer. Net als Radio Veronica ben ik geboren op 18 april, m’n eerste demo stuurde ik naar Veronica, het is de zender van Stenders & Van Inkel en zo’n beetje de helft van mijn radiobestaan.'
 
Marc Adriani, directeur radio: 'Het is een eer om het roer van Radio Veronica te overhandigen aan Rob Stenders. Als geen ander weet hij luisteraars mee te nemen in een muzikaal avontuur.'

Stenders is vanaf 28 juni te horen op Veronica. Met zijn eerste werkzaamheden als zendermanager achter de schermen start hij al iets eerder dit jaar. Op dit moment vervult Niels van Baarlen de functie van zendermanager ad-interim. Van Baarlen blijft op de radio te horen en gaat 'zijn managementkwaliteiten ook achter de schermen inzetten binnen Talpa Network'.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie