Sanne Tolsma gaat Ambassadors leiden

Tolsma komt van het recent opgeheven Creature Amsterdam. 

Sanne Tolsma

Sanne Tolsma is aangesteld als de nieuwe managing director van productiestudio Ambassadors, dat kantoren heeft in Amsterdam, New York en komende zomer ook Berlijn. Ze gaat per donderdag 1 juni aan de slag.

Tolsma brengt veel reclame-ervaring met zich mee. Ze startte haar carrière in 2004 bij Ogilvy & Mather Amsterdam, waarna ze van 2008 tot 2020 in diverse functies voor Alfred International actief was. Meest recent werkte ze -relatief kort- voor Wunderman Thompson Amsterdam als client service director en tot januari dit jaar als managing director voor Creature Amsterdam, het bureau dat recent opgeheven is. 

Bij Ambassadors was al langer bekend dat Tolsma's avontuur bij Creature eindig was, waarna het bureau vrij gauw met haar in contact raakte. Joost Haartsen (ceo van Amp Amsterdam) en Tolsma kennen elkaar van hun studententijd in Groningen. Het ziet ernaar uit dat Tolsma nauw komt samen te werken met Haartsen en daarnaast Halbo van der Klaauw, oprichter en ceo van Ambassadors. De bureaus Amp Amsterdam en Ambassadors werken sinds 2021 op strategische basis samen.

De rol van Tolsma als managing director van Ambassadors is nieuw vormgegeven. Bij het bureau werken in totaal zo'n 110 mensen. 

Ambassadors omschrijft Sanne Tolsma als 'een doorgewinterde leider, probleemoplosser en merkbouwer'. Tolsma zelf zegt: 'De teams van Ambassadors hebben een mooie balans gevonden tussen creativiteit en innovatief vakmanschap. Ze gebruiken hun Cube-platform om het complete creatieve aanbod te transformeren in flexibele templates die kunnen worden aangepast aan lokale behoeften, lokale talen, nieuwe producten en nieuwe calls to action.'

Over het nieuwe kantoor in Berlijn maakt Ambassadors binnenkort meer bekend.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie