Serge Steijn en Jolande Tjeerdema partner bij Sterke Leiders

Serge Steijn en Jolande Tjeerdema worden partner bij coachingbureau Sterke Leiders.

Serge Steijn en Jolande Tjeerdema hebben zich als partner aangesloten bij coachingsbureau Sterke Leiders. Dit bedrijf richt zich op coaching van professionals in de marketing- en communicatiebranche. Het werk twee jaar geleden opgericht door oud-reclamemaker Lodewijk van der Peet en Louis Stam. 

Serge Steijn is voormalig oprichter en CEO van Doom&Dickson. Het bureau dat in 2006 verkocht werd aan TBWA/. Hij werkt al jaren als leiderschapscoach in binnen- en buitenland. Hij werkte met meer dan honderd individuele leiders en managementteams en ontwierp onder meer programma's voor jonge talenten. Zijn opleiding deed hij o.a. bij CTI in Londen en bij de Leadership Circle, waar hij regelmatig voor heeft gewerkt als executive coach.

Jolande Tjeerdema heeft als operations director de focus op optimalisatie. Ze heeft vele teams aangestuurd, nieuwe proposities opgezet en ze heeft de kennis en ervaring om een organisatie in te richten die werkt voor het hele bedrijf. Transactionele Analyse (TA) en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) gebruikt zij voor betere communicatie en doelgerichte verandering. Ze is internationaal gecertificeerd NLP Master Coach en richt zich op persoonlijk leiderschap, coaching van leiders en training van teams.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie