Strateeg en adviseur Inge Meilink stapt over naar Van Luyken

Ze treedt toe tot managementteam. Bureau neemt haar bedrijf The Smart Engine over en incorporeert deze in bedrijfsvoering.

Vlnr Youssef Eddini, Maaike Vissink, Inge Meilink en Erik Visser

Inge Meilink, sinds 2019 associate partner van Van Luyken, versterkt het managementteam van het communicatiebureau. Dit bestaat naast Meilink uit Maaike Vissink, verantwoordelijk voor De Trainingsstudio, en managing partners Erik Visser en Youssef Eddini.

Meilink wordt verantwoordelijk voor de pijlers Advies, Crisis en Interim-oplossingen. De Van Luyken pijler Interim-oplossingen krijgt de naam ‘The Smart Engine’, het bedrijf waarmee Inge voorheen zelfstandig interim- en searchopdrachten uitvoerde voor diverse klanten.

Combineren

Door de integratie van The Smart Engine krijgt Van Luyken toegang tot ruim 700 marketing- en communicatieprofessionals, zegt Youssef Eddini. Daarmee kan het bureau klanten beter te voorzien van tijdelijke capaciteit.

Inge Meilink noemt deze stap een 'win-win' die zowel de advies- en crisistak van Van Luyken versterkt als de interim-bemiddeling van The Smart Engine.

Meilink: 'We combineren nu nog sterker onze strategische inhoud met uitvoerende handen. Dat past ons beiden uitstekend en ik zie er naar uit onze klanten met ons mee te laten groeien.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie