Yvonne Nassar vertrekt bij Van Gogh Museum, gaat 'plannen maken voor what's next'

Ze is sinds 3,5 jaar Head of Marketing & Communication bij het museum.

Yvonne Nassar

Yvonne Nassar stopt na 3,5 jaar als Head of Marketing & Communication bij het Van Gogh Museum. Dat meldt zij op LinkedIn. 'Na het prachtige 50-jarige jubileum van ons museum afgelopen jaar, vind ik het nu een mooi moment om mijn marketing- & communicatiestokje over te dragen. Met een glimlach terugblikkend en vooruitkijkend.'

Nieuwe plannen

Nassar stopt 1 augustus bij het museum en zegt nog geen nieuwe baan op het oog te hebben. 'Na m’n vertrek neem ik de ruimte om m’n eigen 50ste verjaardag te vieren en plannen te maken voor what‘s next. Natuurlijk ook weer passend bij mijn eigen missie: ‘mensen verbinden voor het realiseren van duurzame business groei voor een kleurrijke toekomst voor iedereen’. Onduidelijk is of het Van Gogh Museum al een opvolger voor Nassar in het vizier heeft.

Onder leiding van Nassar werd een nieuwe groep marketing en communicatie vormgegeven binnen het museum. Gemaakte marketingkeuzes leidden vorig jaar onder meer tot een verdubbeling van het aandeel jongere bezoekers en families dat het Van Gogh Museum bezocht. 

Nassar was eind 2022 te gast in CMO Studio, waarin ze vertelde over haar langetermijn-marketingstrategie voor het museum. De aflevering is hieronder terug te kijken.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie