ADCN Uitreiking 2014 wordt ‘meest genereuze ooit’

Voor het eerst in de geschiedenis van de ADCN zullen alle Deelbekroningen bekroond worden, worden er Bronzen Lampen uitgereikt en kunnen alle leden van de ADCN meestemmen. De 47ste uitreiking vindt op 31 maart plaats in Paradiso.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

ADCN reikt de belangrijkste creatieve prijzen van Nederland uit: de beste ideeën winnen Lampen in de hoofdcategorieën, het beste vakmanschap wint een Deelbekroning. Om het gat tussen een nominatie en een Zilveren Lamp te vullen, worden vanaf dit jaar ook Bronzen Lampen toegekend. Puristen zullen dit mogelijk beschouwen als een ‘revolutie’ of ‘inflatie’, maar de ADCN vindt het – uiteraard – een goed idee.

Voorzitter Lode Schaeffer: ‘We willen goed werk op het podium zetten. Extreem goed werk, schitterend werk en gewoon heel goed werk. Die laatste categorie viel in het verleden vaak net buiten de boot, dat gaan we nu bekronen met Brons. Laten we goed werk vieren!’

Schaeffer vervolgt: ‘Het is daarnaast uniek dat alle leden meestemmen, geen andere prijs heeft dat. De grootste jury ooit zal dus de meeste Lampen ooit gaan uitreiken. We gaan al onze leden aansporen om dat ook echt te doen. Sterker nog: als je niet meestemt, moet je achteraf ook je mond houden.’

Er kan worden tot en met 8 januari 2014. Nieuwe leden die zich voor 1 januari inschrijven, mogen al meestemmen in de Ledenjury.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie