Albert Heijn heeft wekelijks de meeste aanbiedingen

De supermarkt geeft ook de hoogste kortingen.

  • Commerce
  • 23 October 2017
  • Redactie Adformatie

Uit nieuw onderzoek van Consumentenbond blijkt dat supermarktketen Albert Heijn de meeste aanbiedingen per week en de hoogste korting biedt.

De supermarkt die met de normale prijzen aan de dure kant is, scoort juist met zijn aanbiedingen als beste, schrijft de Consumentenbond.  

‘Zowel voor de A-merken, huismerken als verse producten heeft Albert Heijn de meeste aanbiedingen per week. Ook is de gemiddeld 34 procent korting die consumenten daarmee krijgen, de hoogste van alle negen onderzochte supermarktketens’, concluderen de onderzoekers.

Jumbo biedt laagste korting

Albert Heijn geeft gemiddeld elke week korting op ongeveer 1.150 van de 30.000 artikelen. Hoogvliet en Jumbo staan samen op de tweede plaats met 600 aanbiedingen die minimaal één week in de aanbieding zijn. Boni, Deka en Dirk hebben de minste aanbiedingen: ongeveer 300. Jumbo biedt bij alle producten de laagste korting, variërend van 22 tot 25 procent.

Door alleen aanbiedingen te kopen, kunnen consumenten gemiddeld 31 procent besparen op hun supermarktaankopen, berekende de Consumentenbond.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie