Thuisbezorgd.nl gaat boodschappen van Marqt bezorgen

Biologische supermarktketen Marqt gaat samenwerken met Thuisbezorgd.nl voor het bezorgen van boodschappen in Amsterdam en Den Haag.

De naam Marqt zal geleidelijk veranderen in Ekoplaza Foodmarqt, maar nog niet op de site van Thuisbezorgd.nl

Consumenten kunnen ruim 300 producten vanuit de winkels van Marqt in Amsterdam en Den Haag via Thuisbezorgd.nl laten bezorgen. Met de samenwerking spelen Marqt en Thuisbezorgd in op de populariteit van flitsbezorgers en de behoefte van 'instant gratification'. Marqt gaat dus niet over tot het openen van de zogenoemde dark stores, speciale voorraadcentra in geblindeerde winkelpanden waar vanuit de bezorgers de boodschappen ophalen.

De producten van Marqt kunnen van maandag tot en met zaterdag besteld worden van 10:00 tot 19:00 uur en op zondag van 11:00 tot 19:00 uur. 

'We zien tegenwoordig dat consumenten ons platform niet alleen omarmen voor het bezorgen van hun favoriete maaltijd, maar ook voor het bezorgen van boodschappen en gemaksartikelen, of dat nu verse groenten en fruit zijn, of essentiële voorraadartikelen', aldus Gijs Weterings, country director Thuisbezorgd.nl. 'Daarom behoren supermarkten als Marqt tot de snelst groeiende sectoren voor bezorging. Door de samenwerking met Marqt maken we het aanbod van boodschappen en gemaksartikelen op Thuisbezorgd.nl nog diverser en dit maakt het voor iedereen die Thuisbezorgd.nl gebruikt nog makkelijker om ook hun verse, dagelijkse boodschappen te bestellen.' 

Thuisbezorgd.nl verwacht dat de vraag van de consument voor het thuisbezorgen van boodschappen en gemaksartikelen zal blijven stijgen en heeft het tot prioriteit gemaakt, ook binnen moederbedrijf Just Eat Takeaway.com. Momenteel bezorgt het bedrijf boodschappen in samenwerking met meer dan 20.000 locaties wereldwijd, waaronder enkele van de meest gerenommeerde supermarktketens als Albert Heijn, 7-Eleven, Asda, Casino Group, One-Stop, Coop en SPAR.

Marqt en Thuisbezorgd.nl staan niet alleen: eerder dit jaar maakten Jumbo en Gorillas bekend te gaan samenwerken.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie