Trending deze week: Let’s go back to the 90’s

The Yearbook-trend is hip and happening. De 90’s zijn terug van weggeweest!

The Yearbook Trend

De Yearbook-trend heb je vast wel voorbij zien komen op TikTok afgelopen week.  Met behulp van AI laten gebruikers op het platform zien hoe ze eruit zouden hebben gezien op schoolfoto's uit de jaren '90. Verschillende influencers en creators gaan helemaal los op deze trend!

Een jaarboek is zo 1990

De trend is gestart door Keke Palmer. Zij postte haar Jaarboek foto's op Instagram met de caption erbij: "Idk y’all.. I feel like mine ain’t me fr.” De trend barstte daarna helemaal los op TikTok en nu doet elke celebrity mee aan deze trend! Met de EPIK app kan je eenvoudig jouw eigen jaarboek foto’s laten maken, want AI doet het werk voor jou!

Keke Palmer startte de Yearbook Trend op Instagram
Keke Palmer

Nostalgie!

De Yearbook-trend is misschien nieuw, maar de jaren 90-trend bestaat al een tijdje in het social medialandschap. De retro stijl raakt nooit uit de mode, en dit zie je overal terugkomen. Van retro filters tot trending retro sounds, het blijft maar terugkeren. Dorst & Lesser ziet mogelijkheden voor merken door zich te richten op content en campagnes met een nostalgische jaren 90-stijl. Of je nu een nineties kid bent of niet, deze trend is voor iedereen!

Creative Social Agency Dorst & Lesser spot wekelijks de laatste trends op social, zodat je weet wat er speelt.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie