TMF 24 uur per dag in de lucht

Vanaf 4 april is TMF gestart met een 24-uurs online programmering via www.tmf.nl.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Op dit moment wordt er gewacht met het introduceren van een interactief digitaal TMF tv-kanaal totdat de gesprekken met de verschillende tv-operators zijn afgerond. In de tussenliggende periode is de zender 24 uur per dag online te volgen met een nieuwe programmering. Naast online kunnen kijkers ook 24 uur per dag kijken naar TMF op het al bestaande digitale tv-kanaal TMF NL.

'De afgelopen maanden hebben we heel hard gewerkt aan het vormgeven en invullen van TMF als een interactieve tv zender in een digitale omgeving. We zijn nu nog volop in gesprek met onze partners en wachten daarom met deze introductie. In de tussenliggende periode is TMF voor iedereen online te bekijken. Het organiseren van het TMF Awards Festival op 12 juni in Amsterdam geeft de relevantie van TMF en het geloof in een goede toekomst van TMF duidelijk weer.', aldus Niels Baas General Manager MTV Networks.

De 24-uurs programmering bestaat onder meer uit de TMF Superchart gepresenteerd door Amir Charles en het interactieve programma van Veronica van Hoogdalem, Veronica’s dag top 5.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie