TMG haakt in op troonswisseling

Diverse TMG-titels haken in op de kroning van Willem-Alexander. Adverteerders krijgen mogelijkheden om hieraan mee te doen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De Telegraaf maakt vóór, op en na de troonswisseling een aantal bewaarnummers. Lezers van De Telegraaf kunnen op zaterdag 27 april een full colour bewaarspecial op tabloid formaat verwachten, gevolgd door een drie katernenkrant op maandag 29 april met daarin een special op tabloid formaat. Op de dag van de kroning, 30 april, verschijnt De Telegraaf als een 40 pagina’s tellende felicitatiekrant met daarin onder meer FelicitatieSpeurderspagina’s en een Koninklijke vakkenpagina. De dag na Koninginnedag, 1 mei, verschijnt er een speciaal bewaarnummer.

Naast de activiteiten in de krant geeft De Telegraaf het boek “Troonswisselingen” uit. In dit boek staan de drie laatste troonswisselingen centraal, van Juliana, Beatrix en Willem-Alexander. Telegraaf.nl pakt uit met achtergrondverhalen, dossiers, levensverhalen, biografieën en video’s. Met de speciaal ontwikkelde Kroningsapp is deze sectie ook mobiel te volgen. Op 30 april is hier ook een live blog omtrent de kroning. Vanaf april is op Telegraaf.nl dagelijks het Kroningsjournaal te zien.

Verder organiseert de Telegraaf een Koninklijke inhaakwedstrijd. Alle advertenties in De Telegraaf die inhaken op de troonswisseling worden door een vakjury beoordeeld. Eén advertentie wordt bekroond als dé Koninklijke Inhaker. De winnende adverteerder krijgt een gratis plaatsing op 26 april 2014 (Koningsdag).

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie