Maak professionele video's met je smartphone

Iedereen kan tegenwoordig eenvoudig een video produceren. Maar hoe maak je deze eigengemaakte productie geschikt voor professioneel gebruik?

Training online video maken

Iedereen kan tegenwoordig eenvoudig een video produceren. Maar hoe maak je deze eigengemaakte productie geschikt voor professioneel gebruik? Hoe maak je een storyboard? Wat zijn de verschillende mogelijkheden en hoe publiceer je deze video’s makkelijk en snel online? Het is allemaal mogelijk met slechts één apparaat: jouw smartphone!

De wereld van online video is dus binnen handbereik! Wil je weten hoe het werkt en hoe je er alles uithaalt? Volg dan de 1-daagse training Online video maken (smartphone) bij Beeckestijn Business School!

Tijdens de training Online video maken leer je:

- Hoe je een professionele film maakt met je smartphone
- Wat belangrijk is voor de ontwikkeling van een effectieve en goede film
- De verschillende stadia van de ontwikkeling van een film: van idee tot realisatie
- De verschillende filmtechnieken, waaronder beeld, licht en geluid
- Omgaan met de tools voor de productie en montage van een film
- Alle facetten om een pakkende video te produceren, van script en storyboard tot het daadwerkelijk filmen, monteren en online plaatsen

Voor wie is de training bedoeld?

De training is bedoeld voor iedereen die online video professioneel wil inzetten binnen zijn organisatie. Je wilt met eenvoudige middelen en een paar slimme trucs eenvoudig en tegen zeer lage kosten zelf videoclips produceren en monteren voor professioneel gebruik. 

Startgarantie!

De training start op woensdag 17 april in Leusden. 

Meer informatie

Wil je actief aan de slag met online video's? Lees hier meer informatie over de training »