Waar is Molblog gebleven?

Adfo Groep lanceert een nieuw online platform, waar de merken Adformatie.nl, CommunicatieOnline.nl en MarketingOnline.nl samenkomen. Voor Molblog betekent dit dat de site voortaan samen gaat met ‘moedersite’ MarketingOnline.nl. Vanaf nu staan blogs en nieuws bij elkaar op 1 site.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Wat gaan we doen?
De homepages van Adformatie.nl, CommunicatieOnline.nl en  MarketingOnline.nl geven toegang tot alle content die Adfo Groep biedt.  We creëren 1 plek waar de marcomprofessional zijn nieuws en inspiratie vandaan kan halen,  en waar meer dan 250 bloggers hun mening kunnen geven.

Het nieuwe platform is ontworpen vanuit de mobile first gedachte en is volledig responsive, dus via mobiel, tablet en desktop optimaal toegankelijk.

Voor Molblog is de lancering een belangrijk moment, want dan gaat de site samen verder met ‘moedersite’ MarketingOnline.nl.

Wat betekent dit?
Voortaan lees je al het nieuws, opinie en achtergronden over marketing- en merkenstrategie, trends, digital, design, research en wetenschap gewoon op 1 site, op Marketingonline.nl.
Alle content van Molblog blijft uiteraard bewaard en verhuist mee. Ook de profielgegevens van Molblogleden verhuizen mee.

Wat kun je nog verwachten?
We zijn er nog lang niet. Het nieuwe publicatieplatform is het fundament van waaruit we verder gaan bouwen. De bezoeker kan straks ook weer vacatures, events en campagnes op de site vinden. De komende weken worden al deze onderdelen vernieuwd, net als de webshop.

In de eerste maanden van 2014 wordt een stevig kennisplatform aan de sites toegevoegd waarbinnen de bestaande databanken met gegevens over bureaus en cases worden gebundeld in een nieuwe, geïntegreerde intelligence-omgeving voor de gehele Adfo Groep. En zo blijven we doorbouwen en verbeteren.

Voor nu, veel plezier gewenst op de nieuwe site!

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie