ADCN opent inschrijvingen Dutch Creativity Awards 2023

Inschrijven kan tot en met 5 juni. ADCN presenteert dit jaar meerdere nieuwe categorieën.

De strijd om de Lampen is weer losgebarsten

De strijd om de Lampen gaat weer van start. Vanaf vandaag kan creatief Nederland zijn beste creatieve werk van het afgelopen jaar inzenden. Voor de actuele weerspiegeling van de industrie zijn de disciplines naast de gebruikelijke Communications, Craft, Digital, Design, Business, Future, Culture en Society uitgebreid met nieuwe categorieën die meer focus leggen op klimaat, welzijn en maatschappelijke betrokkenheid. 

Inschrijven voor de Dutch Creativity Awards 2023 kan tot en met 5 juni 2023. Het is nog niet bekend waar en wanneer de uitreikingsavond is. 

In 2023 zijn er zeven nieuwe categorieën toegevoegd, waaronder Game Craft, Game Design en XR. Bovendien is de Society-discipline uitgebreid met categorieën als Climate, Health & Wellbeing, Sustainable Innovations en Business for Good om verschillende creatieve uitingen die leiden tot positieve verandering te erkennen. Naast de disciplines in creatieve communicatie presenteert ADCN met de Lampen ook creatieve ideeën uit vakgebieden daaromheen, zoals ondernemerschap en business, de culturele sector, en de wereld van social impact.

'Dutch Creativity Awards verzamelt de beste creatieve ideeën, ontwikkeld door de meest uiteenlopende creatieve geesten. Van ontroerende campagne tot een broodnodig buurtinitiatief, van fraai vormgegeven video tot ingenieus digitaal ecosysteem. Door op een reflectieve manier te kijken naar dit uiteenlopende werk, streeft ADCN ernaar om anderen te inspireren en hen te laten leren van de gepassioneerde inzet van creatief Nederland', aldus Jouke Vuurmans, co-chair ADCN en chief creative officer bij MediaMonks.

Inschrijven

Creatieven die er vroeg bij zijn, krijgen met de early bird actie tot en met 30 april korting op hun inzending. Daarnaast krijgen freelancers, startende en kleine bedrijven 50% korting op inzendingen. Net als voorgaande jaren wordt elke inzender beloond met de zogenaamde Rewards, bestaande uit een ADCN lidmaatschap en een Creative Growth training. Ga voor meer informatie en (nieuwe) categorieën naar dutchcreativityawards.nl.

Timings

Open voor inzendingen: 5 april 2023 
Early Bird korting deadline: 30 april 2023 
Reguliere deadline: 26 mei 2023 
Uiterlijke deadline: 5 juni 2023

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie