Ambassadors opent kantoor in New York

De eigenaren van de creatieve productiestudio gaven al eerder aan graag naar het buitenland te willen uitbreiden.

Ambassadors

Ambassadors gaat naar New York.  De creative productiestudio opent een kantoor in Manhattan en onderstreept daarmee de international ambities. Medeoprichter Halbo van der Klaauw zei vorig jaar in een interview met Adformatie uiteindelijk naar het buitenland te willen.

Drie locaties
Ambassadors heeft nu drie locaties voor creatieve en postproductie services, waarvan twee in Amsterdam. Van der Klaauw: ‘Onze productieworkflow is zo ingesteld dat we in twee tijdzones werken. Onze teams in Amsterdam en New York werken als één.’

Ambassadors New York is sterk gericht op visuele effecten en offline editing, maar kan gebruikmaken van alle disciplines van het netwerk. Andersom kan de Nederlandse tak volgens Van der Klaauw profiteren van het talent in New York.

Van der Klaauw ziet de groei van Ambassadors en de stap naar New York als onderdeel van een grotere trend rond creatieve productiestudio’s waarbij internationaal talent op verschillende internationale locaties kan werken.

Nieuwe managing director
In mei werd de komst van Hannah Glazebrook en Matt Hare bekend. Glazebrook werd benoemd als managing director van Ambassadors aan de Herengracht. Ze werkte voorheen voor Anomaly in Amsterdam en verschillende bureaus in New York, terwijl Hare actief was voor Glassworks in Londen.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie