Nickelodeon zet OntbijtPiet in voor beter ontbijt kinderen

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat 1 op de 7 kinderen slecht of helemaal niet ontbijt. Nickelodeons OntbijtPiet wil hier vanaf maandag verandering in brengen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Ontbijtpiet gaat alle kinderen in het land aanzetten tot het eten van een gezond ontbijt. Schoolkinderen die niet ontbijten lopen een groter risico om te zwaar te worden in vergelijking met kinderen die ‘s morgens wel eten.

Via de site van kunnen kinderen hun ideeën kwijt voor een goed ontbijt. Zo zorgen ze ervoor dat OntbijtPiet het lekkerste en beste ontbijtrecept vindt. Wie denkt dat hij of zij het allerbeste ontbijtje heeft uitgevonden, kan dat perfecte recept uitprinten. En daarna zetten alle kinderen niet alleen hun schoen. Maar ook een bord naast hun schoen met het recept erop.

Tijdens het programma Ontbijt Piet! worden de kijkers op de hoogte gehouden van de vorderingen in de zoektocht naar het beste recept van Nederland. OntbijtPiet is vanaf 17 november van maandag t/m vrijdag om 07.30 uur te zien op Nickelodeon. Herhaling: iedere werkdag om 18.40 uur.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie