Privé brengt special uit rond High Society tentoonstelling Rijksmuseum

TMG en het Rijksmuseum zijn een samenwerking aangegaan om de High Society tentoonstelling op een speciale manier onder de aandacht te brengen.

Het Rijksmuseum viert dit jaar de voltooide restauratie van Rembrandts Marten en Oopjen met een overzichtstentoonstelling gewijd aan het staande levensgrote portret. In de tentoonstelling High Society worden de portretten van Marten en Oopjen in de context geplaatst van vier eeuwen portretgeschiedenis. In de tentoonstelling worden 39 topstukken van de 16e tot vroeg 20e eeuw samengebracht.

Naast aandacht voor de eerste vertoning van Marten en Oopjen na de restauratie, wordt inhoudelijk de nadruk gelegd op de persoonlijke verhalen van de geportretteerden.Privé
Rijksmuseum is met Telegraaf Media Groep (TMG) een samenwerking aangegaan om de tentoonstelling te belichten. 
 
Het resultaat hiervan is de uitgave van een High Society Privé Mini Special. Deze special staat volledig in het teken van de gelijknamige tentoonstelling en biedt op z'n Privé's spannende kijkjes in het leven van geportretteerde rijken uit de tentoonstelling. Zoals over de rijke Oopjen en haar toekomstige en waarschijnlijk minder bedeelde Marten, over vrouwenverslinder Pozzi en over femme fatale Casati. Ook de vaste Privé-rubrieken STARBLVD, Bubbels en Beauty by John staan in het teken van de tentoonstelling van het Rijks.

Abonnees van Privé en ontvangen de special automatisch bij de reguliere uitgave vandaag. Morgen zit de speciaal bij De Telegraaf 
 
De tentoonstelling is van 8 maart tot 3 juni.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie