Vodafone zet vol in op vaste markt

Mobiele operator investeert honderden miljoenen om binnen vijf jaar tot de top drie van vaste aanbieders te behoren.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Lokaal worden de vaste diensten van Vodafone al via de glasvezel aangeboden. Door gebruik te gaan maken van het het vaste (DSL)netwerk van KPN, zijn deze diensten (tv, internet en telefonie) nu in bijna het hele land verkrijgbaar. Vanaf volgende week gaat een grote advertentiecampagne van start in de landelijke media. &;En dat betekent iets voor ons merk,&; zegt Rob Shuter, ceo Vodafone Nederland in een ;no guts, no glory&;&; : &;Waar je Vodafone voorheen tegenkwam als mobiele operator, zul je ons ook steeds meer zien als aanbieder van vaste diensten. 

Vodafone kondigt aan de komende vijf jaar &;honderden miljoenen euro&;s&; te investeren in de ambitie om een plek in de top drie van de vaste aanbieders in te gaan nemen. Shuter: &;Vodafone Thuis is een bouwblok voor onze toekomst, waarin vaste- en mobiele communicatiediensten naadloos in elkaar zullen overgaan. Met dit aanbod zetten we een belangrijke stap in de transformatie van mobiele provider tot aanbieder van het volledige pakket aan communicatiediensten. Negen van de tien huishoudens is nu klant van KPN of de kabel, er is dus bar weinig te kiezen. Een alternatief is broodnodig.”

Vodafone denkt zich met Vodafone Thuis te kunnen onderscheiden van het bestaande aanbod op flexibiliteit en kwaliteit. Klanten kunnen zelf pakketten samenstellen en maandelijks aanpassen. Ook kunnen klanten diensten een tijdje proberen.  Vodafone Thuis levert alleen waar voldoende bandbreedte beschikbaar is, zodat iedereen gegarandeerd TV in HD-kwaliteit kan kijken.

Internet is beschikbaar via DSL met de snelheden 20, 40, 80 Mbit/s en in gebieden waar inmiddels glasvezel ligt met 50, 100 en 500 Mbit/s. Thuis-klanten hebben standaard 54 digitale kanalen in hun tv-pakket waaronder 25 HD zenders, Programma Gemist met 10 dagen archief en een app voor smartphone of tablet.

Vodafone Nederland is het tweede mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland op basis van omzet en winstgevendheid met ruim 5,2 miljoen klanten. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie