Boekje voor het bloeden

Minister De Vries (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) presenteert vandaag 19 mei het politiezakboek EURO 2000. Hij overhandigt het boekje in Nieuwspoort aan politieagenten uit de verschillende politieregio’s van Nederland.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het naslagwerkje is samengesteld door het Nationaal Politieproject EURO 2000 en bedoeld voor iedereen in de Nederlandse uitvoerende politiedienst alsmede de Koninklijke Marechaussee.

Nu de politie in een viertal grote gemeenten, waaronder Amsterdam, geen behoefte bleek te hebben aan gezamenlijke EK-trainingen, biedt deze pocket een doekje voor het bloeden. Het bevat naast operationele tips en nuttige gegevens onder meer in het kort de beleidslijnen omtrent tolerantiegrenzen, bejegeningprofiel en uitzettingsbeleid. Ook in het politiezakboek: hulpverleningszinnen in de talen van de deelnemende landen en afbeeldingen van de landentenues om de strijdende partijen snel, adequaat en in de landstaal naar de EHBO te kunnen verwijzen.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie