Coop deelt Troon Tattoos uit

Van 19 tot 29 april deelt Coop Troon Tattoos uit, ontworpen door Henk Schiffmacher. Maar Coop gaat nog een stapje verder. Op Facebook zijn echte, door Henk Schiffmacher te zetten Troon Tatoeages te winnen!

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Afgelopen dinsdag werd de eerste tatoeage gezet bij Wieteke van Pelt uit Gouda. Zij is zowel een Oranje- als Schiffmacherfan en liet de tattoo zetten op haar bovenarm. De komende week kan iedereen nog meedingen naar de twee andere echte Henk Schiffmacher tatoeages.

Tot en met 25 april loopt er een. Alle speciaal voor Coop ontworpen tatoeages staan op die pagina. Hier kunnen bezoekers hun stem uitbrengen op hun favoriet. Daarnaast geven ze aan waarom ze de tatoeage willen. Diegene met het meest originele antwoord wint en loopt straks dus net als Wieteke met een echte Henk Schiffmacher Tatoeage rond.

Speciaal voor Coop ontwierp Henk Schiffmacher tien Troon Tattoos. Allemaal met als thema de komende troonswisseling. Van negentien tot en met negenentwintig april krijgen klanten van Coop bij besteding van tien euro aan boodschappen, twee plaktatoeages. In elke winkel wordt één gouden tatoeage uitgedeeld. Niemand weet wanneer en aan wie, maar de ontvanger krijgt 50 oranje tompoucen.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie