En toen was daar ineens wel een écht festival: A Day at the Park

De organisatie heeft goedkeuring voor het enige minifestival in Rotterdam dit jaar. Er mogen 750 bezoekers komen.

A day at the park gaat door als minifestival
adatp

Het Rotterdamse festival A Day at the Park mag dit jaar doorgaan als minifestival ondanks alle coronamaatregelen. De organisatie achter het feest, evenementenorganisatie Alda, heeft een vergunning gekregen voor het event in het Kralingse Bos waar in totaal zevenhonderdvijftig bezoekers op af mogen komen. Het is de tweede keer dat het feest in Rotterdam plaatsvindt, ADATP vindt zijn oorsprong in Amsterdam.

De organisatie zegt dat het evenement, op 19 september, volledig ingericht is op ‘het nieuwe normaal’. Zo krijgen de bezoekers een privé dansvloer met tafel om de muzikale show bij te wonen. Alda legt uit dat het minifestival verdeeld wordt in drie shifts waarbij er per shift plaats is voor tweehonderdvijftig personen. ‘Uiteraard wordt er voldaan aan de RIVM maatregelen en de anderhalve meter afstand gewaarborgd.’

Dit jaar in miniversie: A day at the park
Dit jaar in miniversie: A day at the park adatp

Joris Voorn

Voorgaande jaren kwamen duizenden bezoekers op het event af waar dit jaar Joris Voorn, Prunk en Baggi de muziek zullen verzorgen.

Inspelen op vraag en aanbod

Roerige tijden vragen om vernieuwende en creatieve initiatieven, weet ook Allan Hardenberg, ceo van Alda. ‘Mensen worden blij van feestjes en wij van feesten organiseren. Wij zoeken continue naar mogelijkheden om onze festivals met de fans te verbinden en dat gaan we nu dan ook doen.’

De kaartverkoop voor het #ADATP2020 minifestival start op zaterdag tweeëntwintig augustus om twaalf uur. In verband met de beperkte capaciteit wordt bezoekers geadviseerd om te registreren op de website.  

Lees ook: Actie op Malieveld voor noodlijdende evenementenbranche

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie