Mis geen party met de Cannes AR Party Finder

Vlieg je vandaag of ben je al in Cannes? Download deze app!

Cannes is deze week niet alleen het centrum van creativiteit, maar ook de plek om te feesten. Om overzicht te geven van alles wat zich op en rond de Croisette afspeelt, ontwikkelde Capitola de Cannes AR party finder. Hoef je alleen nog maar je telefoon voor je te houden om precies te zien waar het vanavond los gaat!

Voor de techies onder ons: de app is ontwikkeld voor iOS en Android en maakt gebruik van ARkit en ARcore. Om de positie van de gebruiker ten opzichte van de POI’s (points of interest) te bepalen wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van GPS en de sensoren van de smartphone. De data die gebruikers te zien krijgt wordt real-time vanuit een back-end ingeladen en kan dus ook real-time aangepast worden.

Capitola is verantwoordelijk voor het concept, design en development. Adformatie en ADCN zijn mediapartner. Dowload de app in de Google Play Store en Apple App Store

NB: De content wordt wel pas unlocked als je je binnen een radius van 8km van de Croisette bevindt.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie