Wassen en stomen bij de Spar

Bij de kassa niet alleen je boodschappen afrekenen maar ook je wasgoed afleveren. Spar rolt samenwerking met Dobbi landelijk uit.

De was- en stomerijservice Dobbi is straks in alle Spar-winkels beschikbaar. Na een pilot besloten de bedrijven de samenwerking landelijk uit te rollen. Bij de servicebalie kun je was- en stoomgoed inleveren en voilà, na twee werkdagen weer schoon ophalen.

De meeste Spar-vestigingen bieden al een stomerijservice, maar de keten wil die ook op landelijk niveau bieden. Het doel is om komend jaar meerdere Dobbi-servicepunten bij Spar-vestigingen te openen.

Dobbi is geen onbekende keten; het heeft al een paar titels op zijn naam staan.  Afgelopen maand werd het door brancheverenging Netex verkozen tot beste stomerij van Nederland. Ook werd Dobbi in 2018 door de branchevereniging Cinet uitgeroepen tot ‘meest innovatieve stomerij ter wereld’.

De stomerij werkt ook samen met wasmiddelproduct Persil.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie