De beste tips van Dept voor een next-level virtual event

Hoe organiseer je een magisch virtual event zonder dat het saai wordt? Ontdek het tijdens de Dept Talks Live op 26 november

Meld je hier aan!

Jarenlang kletsten we wat af met collega’s bij het koffiezetapparaat of tijdens bedrijfsuitjes met de meest leuke activiteiten. Helaas zijn deze sociale small talks bijna niet meer mogelijk. Virtueel bellen is ideaal, maar het is lastig om je gedachten er constant bij te houden. Dat maakt het succesvol hosten van digitale evenementen nóg lastiger, omdat je de verbintenis en magie van de fysieke ervaring mist. En om eerlijk te zijn, het verveelt ook wel snel. 

Aan ons de taak om drie dagen aan activiteiten en inspiratie in een drie uur durend evenement te proppen, op zo’n betoverende manier dat het als slechts aanvoelt als drie minuten. Een virtuele ervaring waar we allemaal naar op zoek zijn. Energiek, fun en vooral persoonlijk. Dept bracht de fysieke ervaring virtueel tot leven door een interactieve 3D festivalkaart te bouwen, met vijftien verschillende stages waar meer dan 35 presentaties plaats vonden. 

Onderwerpen

Max Pinas, Creative Director bij Dept en Leon van Rees, Head of IT Support bij Dept, spreken samen met Experience Designer Tunay Bora van Hinderling Volkart (part of Dept) op donderdag 26 november vol energie en enthousiasme over deze drie onderwerpen: 

  • Het type en de hoeveelheid creativiteit dat nodig is voor een virtueel evenement;
  • Hoe je een interactieve en boeiende 3D-wereld creëert; 
  • De afwegingen voor technologie en beveiliging van het virtuele evenement

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →