Design in Motion Festival (DEMO) ontving meer dan 5000 inzendingen

Op 6 oktober 2022 worden in Nederland de beste bewegende designs vertoond van over de hele wereld, gekozen uit 5.300 inzendingen.

Design in Motion Festival

De tweede editie van het Design in Motion Festival vindt plaats op 6 oktober 2022. Op meer dan 5000 schermen is voor 24 uur het beste motion design ter wereld te zien. De eindselectie bestaat uit 815 werken die in 9 thema’s worden afgespeeld. DEMO ontving ontwerpen van ruim 1.500 designers uit 81 verschillende landen.

Naast veel nieuw talent omvat de selectie ook bekende ontwerpers en bureaus zoals Michiel Schuurman en Buck Design.

Rondleidingen

In de Koninklijke wachtruimte op Amsterdam Centraal Station wordt een publiek programma georganiseerd met presentaties over het motion design vakgebied. Op het programma staan sprekers zoals Connor Campbell, motion ontwerper en bekend van merken zoals Nike en Apple, en 3D animatiestudio Yonk, werkend voor Meta en de New York Times.

De hele dag zijn er rondleidingen op Amsterdam Centraal, in Rotterdam en Utrecht waarbij groepen met een ontwerper langs de digitale schermen kunnen gaan en toelichting krijgen. Het publieke programma en de rondleidingen zijn gratis. Tickets zijn te reserveren via de website, vanaf 13 september.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie