ADCN-nieuws

Op de algemene ledenvergadering van de Art Directors Club Nederland zijn gisteren nieuwe leden toegevoegd aan het bestuur.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Kees Sterrenburg van Ubachs Wisbrun heeft zich beschikbaar gesteld als secretaris. Diederick Hillenius (TBWA/Campaign Company) gaat zich bezighouden met onder meer de Lampenuitreiking, en wellicht ook met de opleiding Hallo©. Ook Richard van der Laken (Design Politie) is toegetreden, als opvolger van Paul Postma. Vertrekkende bestuursleden zijn Henny van Varik, Frans Lavell en penningmeester Herbert van Hoogdalem. Al eerder had Wanda van Damme het bestuur verlaten. Op dit moment bestaat het bestuur verder uit voorzitter Joeri Bakker, Christien van Citters, Dagan Cohen en René Eller. Er is nog één post vrij voor penningmeester. Daarvoor zal, volgens Bakker, in de actiematige hoek worden gezocht.

Een ander agendapunt was het vertrek van de ADCN uit de Europese overkoepelende artdirectorsclub, de ADCE. Bakker: 'Het lidmaatschap had niet veel om het lijf en kostte 50 mille. Dat kunnen we beter besteden aan de Hallo©-opleiding.' Verder is besloten dat het ADCN-bestuur zelf over de vorig jaar ingestelde Klantenlamp zal jureren. Het zal een prijs betreffen voor een adverteerder die niet per se over één maar ook over meerdere jaren goed en consistent werk heeft afgeleverd.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie