CM lanceert ‘e-mail to whatsapp’

BredaVandaag test als eerste zakelijk gebruikt uit.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Technologiebedrijf CM introduceert een nieuwe technologie die gebruikers ervan in staat stelt snel een groep mensen eenvoudig te bereiken: WhatsApp-berichten versturen uit je eigen e-mailomgeving. Met ruim 600 miljoen gebruikers wereldwijd is WhatsApp een van de populairste messaging-kanalen. Tot op heden werd de service nog beperkt zakelijk ingezet.  

Met ‘E-mail to WhatsApp’ is het mogelijk om via de reeds bestaande e-mailomgeving WhatsApp-berichten te sturen en te ontvangen. De dienst van CM stelt gebruikers in staat om WhatsApp-berichten te versturen naar groepen of naar individuele aanmelders. Ontvangers kunnen bovendien reageren op het WhatsApp-bericht door terug ‘te appen’. Het bericht wordt vervolgens als e-mail afgeleverd in de inbox van de aanbieder.

Jeroen van Glabbeek (CEO van CM): “We kregen recent veel vragen over het gebruik van WhatsApp. Dat konden we niet negeren. We waren met onze R&D-afdeling al een tijdje aan het testen met WhatsApp en nu is het juiste moment om er mee naar buiten te komen."

Momenteel draait het technologiebedrijf een pilot met de lokale nieuwssite BredaVandaag.nl, waarbij nieuwsalerts via Whatapp naar lezers van BredaVandaag.nl wordt gestuurd.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie