Digital Design Case: Bugaboo

Momkai verzorgde de strategie, het ontwerp en de frontend realisatie van het vernieuwde bugaboo.com.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het Nederlandse merk Bugaboo ontketende 15 jaar geleden een revolutie in de wereld van mobiliteit met het ontwerp van stoere multifunctionele kinderwagens. De ambitie van het merk is om ook online voor te lopen op de markt. Gekozen werd voor een langdurige samenwerking met Momkai als creatieve partner voor digitaal. Dit bureau verzorgde de strategie, het ontwerp en de frontend realisatie van de vernieuwde bugaboo.com. Een succesvolle combinatie van showroombeleving en koopgemak. Zo valt de ervaring met de nieuwe configurator op. Sinds deze maand is er ook de Bugaboo Passport app voor iOS en Android. Deze laat eigenaren alles uit hun wagen halen en staat hen onderweg bij.

Een overtuigende case, waarbij de kwaliteit van de onderstaande video in het oog springt - een geheel waar beeld, animatie en geluid op een overtuigende manier samen komen.

Bureau: Momkai
Brand: ...,staat
Intershop: Fenego
3D: 3Dimerce
Back-end realisatie: Zensar
App realisatie: Infinum

Elke editie van het magazine Adformatie bevat een pagina met het beste uit de wereld van digital design, geselecteerd door het -initiatief. In het blad wordt verwezen naar deze post in het bijbehorende , waar we extra’s en aanvullende info over de case plaatsen. 

 

        Tip: to Dutch Digital Design! 

Check ook de andere digital design cases van Adformatie:

- Case
- Case
- Case
- Case 
- Case 
- Case

Meer over Dutch Digital Design in het .

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie