Digitale bureau-groep 4NG neemt Arlanet over

4NG heeft in de loop van dit jaar meerdere digitale bureaus ingelijfd. Arlanet uit Wormer is de vierde.

De digitale bureau-groep 4NG neemt Arlanet over, binnen de Benelux een van de meeste gerenommeerde digital agencies met klanten als Koninklijke Ahrend, Effectory en Berenschot. De overname van Arlanet past binnen de groeiplannen van het Utrechtse bedrijf, dat uit verschillende specialistische digitale bureaus bestaat.

Advertentie
advertisement

Local heroes

De Utrechters richten zich op 'local heroes' die hun digitale transformatie serieus aan willen pakken en de volgende stap willen zetten door ook 'bedrijfskritische processen' te digitaliseren. Het gaat daarbij om ambitieuze ondernemingen zoals WNF, Buma Stemra, Keune en Talpa.

4NG heeft in de loop van dit jaar meerdere digitale bureaus ingelijfd. Arlanet uit Wormer is de vierde. Inmiddels zijn inmiddels ook de bureaus BrainBrothers, Nextfields en PossibilIT onderdeel van de groep. 4NG groeit rap: er werken momenteel 140 professionals en in 2022 moeten dat er 300 zijn. 

Platformen

De toevoeging van Arlanet is een belangrijke volgende stap in de groeiambities van de groep, zegt Ton Renes, ceo van 4NG Fund: 'Ons motto is 'we grow digital business'. Met de overname van Arlanet breiden we onze specialistische kennis verder uit op het gebied van Episerver en Umbraco binnen onze groep. Als je technologie van Microsoft gebruikt dan zijn dat belangrijke tools om digitale platformen verder te kunnen professionaliseren.'

Voor Arlanet-ceo Paul de Metter is de overname door 4NG een mooie volgende stap voor het bedrijf: 'We richten ons op het activeren van digitale ambities van bedrijven. Door onze innovaties en specialistische kennis te combineren met de ambities en het grote netwerk van 4NG komen nieuwe klanten binnen handbereik.'

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie