SBS Broadcasting neemt belang in Social1nfluencers

Volgens SBS betekent de samenwerking een belangrijke stap in de uitbreiding van zijn multimediale bereik.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

SBS Broadcasting en Sanoma gaan een intensieve samenwerking aan met het multi channel network (MCN) . Dat maakte Sanoma-ceo Peter de Mönnink vandaag tijdens het MWG-congres bekend. SBS Broadcasting heeft een belang genomen in het bedrijf.

David Vink, Chief Digital Officer SBS Broadcasting, en Daan Sip, managing director en founder van Social1nfluencers, zullen verantwoordelijk zijn voor de samenwerking, strategie en richting die Social1nfluencers samen met SBS en Sanoma ingaat.

 


CEO Peter de Mönnink zegt over de nieuwe samenwerking: &;MCN’s hebben de toekomst. Met de fanbase en het bereik van de van Social1nfluencers spreken we in een keer een grote doelgroep aan die steeds vaker videocontent online bekijkt. Deze stap past bij de strategie en visie die SBS Broadcasting en Sanoma hebben om hun multimediale bereik uit te breiden.&;

Naast de intensieve samenwerking verandert er volgens SBS in de praktijk weinig in de dagelijkse werkzaamheden. Het bedrijf blijft opereren vanuit het huidige kantoor met Sip en Verhoeven aan het roer. David Vink, Chief Digital Officer SBS Broadcasting, zal de liaison zijn tussen de twee bedrijven.

Over Social1nfluencers
Social1nfluencers (Certified Partner YouTube) is een jong bedrijf dat in Nederland voorop loopt in online videocontent. Dankzij het eigen netwerk van populaire videomakers op Youtube, de kennis over het medium en de faciliteiten, voorzien zij in een steeds groter wordende behoefte van zowel creators als merken. Social1nfluencers helpt deze creators door hen te laten groeien in populariteit en te koppelen aan relevante merken. Daarnaast ontwikkelen ze online video strategieën en branded videocontent voor merken die binnen YouTube op een aansprekende en effectieve manier hun doelgroep willen bereiken. Bekende namen die verbonden zijn aan Social1nfluencers zijn onder anderen StukTV, Beautygloss, Fijnevrienden, Foodgloss, Disfordazzle, Misslipgloss, Teskuh en vele anderen.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie