Vier kanshebbers voor de Grand SpinAward

NOS, KRO-NCRV, Code d’Azur en ABN AMRO zijn genomineerd voor de Grand SpinAward.

De Grand SpinAward wordt uitgereikt aan de partij die het digitale denken het meest verder heeft gebracht het afgelopen jaar. De nominaties zijn bepaald door alle beoordelingen van alle juryleden bij elkaar op te tellen. Het resultaat zijn vier genomineerden die elk op een geheel eigen manier het verschil hebben gemaakt in 2019.

Advertentie
advertisement

Dit jaar zijn de volgende partijen genomineerd voor een Grand SpinAward:

  • NOS
  • KRO-NCRV
  • Code d’Azur
  • ABN AMRO

ABN Amro is zes keer genomineerd en Code d’Azur is acht keer genomineerd. Het bureau heeft zes nominaties voor The Lockdown, een digitale escaperoom die werd ingezet om IT-personeel te werven. En Code D’Azur ontvangt twee nominaties voor KLM; Travel Assistent en Family Updates. KRO-NCRV kreeg vier nominaties voor Zappmissie Live, SpangaS en Chefkok BinnensteBuiten. De NOS viel op met de redactionele producties ‘Onder de duim’ (telefoonverslaving) en ‘Ik zie wat jij niet ziet’ (depressie).

De juryvoorzitters kiezen uit de genomineerden de winnaar van de Grand SpinAward. Deze wordt op 22 mei 2019 bekendgemaakt tijdens de SpinAwards Night. De Grand SpinAward werd eerder gewonnen door KLM en MediaMonks.

SpinAwards Night

Op woensdag 22 mei vindt de SpinAwards Night plaats in de Escape Amsterdam. Tijdens de uitreiking worden in veertien categorieën de winnaars van de SpinAwards bekendgemaakt door Tim Senders. In elke categorie zijn er maximaal drie Gouden en Zilveren SpinAwards te vergeven. Na de uitreiking vindt het inmiddels legendarische SpinAwards feest plaats.

Kaartverkoop

Kaarten voor het feest en de uitreiking zijn te bestellen via deze link. 
Hier vind je meer info over de SpinAwards. 

Over de SpinAwards
De SpinAwards zijn de prijzen voor creatieve digitale concepten. De SpinAwards bestaan sinds 1998 en worden georganiseerd door de Stichting SpinAwards, in 2018 overgenomen door Sijthoff Media.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie