Hak haakt in op Moestuintje van Albert Heijn

'Waarom zit er eigenlijk geen bonenplantje in het moestuintje?'

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Hak deelt woensdag 18 maart op drie locaties in Nederland het &;Moestuintje met bonen erbij&; uit. Met deze pr-stunt verbindt Hak de recente televisiecampagne &;&; met Herman den Blijker, met de spaaractie van Albert Heijn, waarbij zaadjes en potjes gespaard kunnen worden om thuis een moestuin(tje) te verwezenlijken. Het idee is bedacht en uitgevoerd door Etcetera.

De aanleiding van de stunt, zo luidt althans het verhaal, is de vraag die het zoontje van Herman den Blijker afgelopen weekend aan zijn vader stelde. Waarom zit er eigenlijk geen bonenplantje in het moestuintje? Den Blijker vond dit &;een hele goede vraag&; en gooide direct twee filmpjes de wereld in waarin hij de hulp inriep van groentefabrikant Hak om hier wat aan te doen.

Hak sprong direct in de houding (dat vertelt het verhaal tenminste) en deelt woensdag 18 maart 10.000 exclusieve bonenplantjes op drie grote pleinen in Amsterdam, Rotterdam en Almere uit. Hak: &;Als aanvulling op het welbekende moestuintje, waar kinderen en volwassenen in Nederland al weken mee in de weer zijn.&;

Locaties:
Museumplein, Amsterdam
Blijdorp, Rotterdam
Winkelcentrum Citymall, Almere

 

Tijdstip:
Woensdag 18 maart, vanaf 14.00 uur.

 

Meer informatie: .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie