Premium

Poetin overweegt pr-bureau Ketchum de wacht aan te zeggen

Dat meldt de Russische site van Forbes.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Vladimir Poetins perschef Dmitri Peskov heeft volgens de gesuggereerd dat het Kremlin de relatie met het Amerikaanse pr-bureau Ketchum weleens kan beëindigen.

Nutteloos

‘Communicatieadvies is nu voornamelijk nutteloos’ aldus Peskov tegen Forbes. ‘Door de ongegeneerde propaganda uit de VS en de NAVO-landen zijn de gewone wetten van de communicatie en informatie niet van toepassing.’

Wanneer de Ketchums contract afloopt, zal het Kremlin beslissen of de samenwerking wordt voortgezet, aldus Peskov.

30 miljoen verdiend

Ketchum vertegenwoordigt Rusland sinds 2006, en zou bijna 30 miljoen dollar hebben verdiend aan de Russische regering, aldus Forbes. De relatie met het Kremlin is door de situatie in Oekraïne nog nooit zo beladen geweest als nu.

Ketchum zou zijn vertegenwoordiging in Rusland al hebben teruggebracht van 36 medewerkers tot 10 omdat het zijn werkzaamheden voor Gazprom heeft voltooid.  Gazprom zou zich meer op Europa willen richten en daarom geen behoefte meer hebben aan de diensten van Ketchum. 

Advertentie
advertisement
premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie