Thuisbezorgd.nl lanceert samen met influencers De Kleine Vegan

Creators Boom, Demollin en Camman openen samen met Thuisbezorgd.nl een pop-up restaurant ter ere van Veganuary. Ook chef Peter Gast helpt.

Influencers Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman openen samen met Thuisbezorgd.nl een tijdelijk veganistisch restaurant, De Kleine Vegan. Het tijdelijke restaurant - slechts open op vijf en zes januari - markeert de feestelijke aftrap van Veganuary, waarbij mensen internationaal worden aangemoedigd om het jaar vegan te beginnen. Alle opbrengsten van De Kleine Vegan worden gedoneerd aan de Voedselbank.

De programmamakers, onder meer bekend van Streetlab en de YouTube-serie De FOMO-Show, hadden vorige jaar een goed bekeken kookshow in Instagram Stories onder naam The Vegan Kitchen. Voor het pop-up restaurant krijgen zo hulp van chef Peter Gast van sterrenrestaurant Graphite. Het menu is exclusief te bestellen via Thuisbezorgd.nl waar De Kleine Vegan terug te vinden is op de website en in de app.

Veganuary moedigt wereldwijd honderdduizenden mensen aan om het jaar te beginnen met een vegan voedingspatroon. Ook Thuisbezorgd.nl ziet dat steeds meer mensen de stap naar plantaardig eten willen maken. Zo nam het aantal vega(n) bestellingen met 57 preocent toe in 2021. Het bedrijf wil met de ondersteuning van Veganuary en de keuze voor plantaardige gerechten toegankelijker maken. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie