8 inhakers van bedrijven die helemaal klaar zijn voor kerst

Het meest opmerkelijke op sociale media van de afgelopen week, door The Best Social Media.

De één ziet het allemaal wel op kerstavond, terwijl de ander al zeven maanden bezig is met een schema voor cadeaus, een rooster heeft gemaakt voor de schoonfamilie en vier rehearsal-dinners houdt vóór het echte kerstdiner. En dat allemaal terwijl de kerstmuziek al opstaat sinds eind augustus en de boom versierd en al in de gang staat om twee minuten na pakjesavond zijn entree te maken in de woonkamer.

Ook veel bedrijven stonden al een tijdje te springen om hun kerstinhakers te showen en sommige hebben dit jaar flink wat kerstballen getoond.


Om alvast even in de sfeer te komen, heeft bol deze kerst z'n grote ster tevoorschijn gehaald: Tim Koeh... eh, kattenborstel Marcel.

@bol Eet modder, Mariah Carey, ik luister deze kerst alleen naar @Tim Koehoorn ♬ Marcel krijgt mijn kat voor Kerstmis - bol

Doordat je deze kersthit constant op repeat had staan, ben je helemaal die verrekte kerstkaart-foto vergeten. Maar geen paniek, Hema heeft wél op tijd gepiekt.

@hemanederland Last-minute een kerstkaartje delen? We’ve got you covered, soort van. Wens iedereen fijne, foute feestdagen en een SLAYMA nieuwjaar toe met ons HEMAi kerstkaart filter!☝️Tap hierboven om te proberen en ontdek welke van de 4 kaarten het wordt! 🎅🏻🎄☃️ #foutekerstkaart #AI #kerstfilter #HEMA #SLAYMA ♬ Holly Jolly Christmas fail - HEMA


Gelukkig heb je alle cadeaus deze kerst wel op tijd be… hey PostNL, schiet eens op met die pakketjes!


Expeditie Robinson is er deze kerst als de kippen bij en heeft alvast een heerlijk menu samengesteld.


Misschien toch maar gourmetten dit jaar…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door bol (@bol)


Als je Aldi moet geloven, zit daar namelijk nogal een luchtje aan.


Mocht je toch geen fan zijn van Maleisische geitenballen, dan kun je natuurlijk ook gewoon chocolademousse kopen bij Albert Heijn.


Of ga even snel langs de McDrive, terwijl oma in de lampen hangt en je neefje als piek fungeert in de kerstboom. Merkt niemand.


In samenwerking met de Adformatie deelt The Best Social Media wekelijks een artikel over (Nederlandse) merken op social media. Het artikel van deze week werd geschreven door Lianne Kleinjan

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie