Bakkie Media S03E05 - Vroeger was alles beter

Vroeger was alles beter. Althans, dat is iets wat vaak wordt gezegd. Maar is dat ook zo? Welke lessen kunnen we leren van het verleden?

Bakkie Media S03E05 - Vroeger was alles beter

Vroeger was alles beter. Althans, dat is iets wat vaak wordt gezegd. Maar is dat ook zo? Welke lessen kunnen we leren van het verleden? Deze week staat ook in het teken van een van de grootste reclamegoeroes die Nederland ooit gekend heeft: Giep Franzen. Hij was een van de grondleggers van het marketingvak zoals wij dat kennen en een van de oprichters van reclamebureau FHV BBDO en grondlegger van het SWOCC. Giep was zijn tijd ver vooruit en keek op een andere manier naar reclame maken, maar was dat toen beter dan nu?

We vroegen het aan Jeroen de Bakker van Airborne audio agency die een podcast hebben gemaakt genaamd GIEP en Willem-Albert Bol, fan van Giep en CEO van Abovo Maxlead.

In deze aflevering is er een speciale Complot or Not en komt ook de Star Wars Minute weer terug. En natuurlijk is er weer ruimte voor een Gouden Barista voor iets wat ons opviel in het vak. 

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door Airborne audio agency.

Luister hier naar de podcast over Giep Franzen: GIEP

Bakkie Media is ook terug te vinden op social media:

Twitter 

Instagram

Facebook

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie