Beddenmerk Pullman sponsort tv-format The Big Balance op SBS6

 More Media Group koppelt merk aan nieuw tv-programma.

Pullman (Hilding Anders) boxsprings en matrassen is in december partner van het nieuwe tv-programma The Big Balance op SBS6. Daarin gaan zes bekende Nederlanders slacklinen: lopen en balanceren over een meterslange, paar centimeter brede lijn die op zeer grote hoogte is gespannen. 

Hélène Hendriks presenteert het programma, een format van Talpa Entertainment Productions, waaraan Kiran Badloe, Hans Klok, Remy Bonjasky, Chatilla van Grinsven, Klaasje Meijer en Dave Roelvink meedoen. Daarvoor moeten ze goed trainen, eten en uitrusten.

 Annemiek Postma, marcom manager Hilding Anders: “Goede nachtrust is nog steeds iets wat onderschat wordt en staat centraal in al onze campagnes en is verankerd in ons gedachtengoed. Toen More Media Group ons benaderde waren we direct enthousiast over het concept en de natuurlijke brandfit met Pullman.'

 Daan Huisman, More Media Group: 'We zagen direct de potentie van het programma en we hadden al langer contact met Pullman.'

De anderhalf uur durende uitzendingen zijn op 11 en 18 december (20:00 uur) te zien en de finale is 1 januari (21:30 uur). Die finale is in de Johan Cruijff Arena, waar de deelnemers op grote hoogte de oversteek in de nok van de Arena zullen gaan maken. Voor de finaleavond is er ook een activatie bedacht. Een aantal winnaars mag vanuit een Pullman-bed de oversteek van de BN-ers aanschouwen.

Naast het partnership op tv gaat er ook een landelijke radiocampagne lopen in december en januari. Pullman vertaalt het partnership ook door in de folder en naar de eigen sociale kanalen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie