Dirk pakt de (drie)dubbel bij Beste Folder Awards 2023

Supermarktketen Dirk werd uitgeroepen tot de overall winnaar bij de papieren én de online folder.

Online folder van Dirk

Discountsupermarkt Dirk mocht deze week drie keer het podium op bij de uitreiking van de Beste Folder Awards. Niet alleen om de prijs op te halen in de categorie Supermarkt & Slijterij, maar ook als overall winnaar voor zowel de (goeie ouwe) papieren folder, als voor de online folder. De Beste Folder Awards is een publieksprijs. De organisatie, Q&A Insights & Consultancy, zegt dat de awards gebaseerd zijn op ruim 91 duizend beoordelingen. Dit zijn de winnaars per categorie:

Winnaars Beste Folder Awards 2023
Bouwmarkt, Tuin & Dier:    Groenrijk  
Persoonlijke Verzorging:    Kruidvat
Slapen & Wonen: Leen Bakker
Supermarkt & Slijterij: Dirk
Warenhuis: Action

Vakprijs

Q&A Insights & Consultancy voegde aan deze editie van de Beste Folder Awards voor het eerst een juryprijs toe. Die ging naar Hema (papieren folder) en Aldi (online folder).

Online folder Aldi
Online folder Aldi

Technische functionaliteiten

Volgens de jury heeft de papieren folder van Hema ‘een goede mix van inspiratie, modelkeuze en actieproducten en is het daarmee een inspirerende reflectie van écht Hema’. De digitale folder van Aldi is volgens de jury een voorbeeld voor alle retailers. ‘Door het vooruitstrevende gebruik van nieuwe technische functionaliteiten ontstaat er een juiste mix tussen inspiratie, sfeer en aanbiedingen.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie