Viral van de week - Een Ommetje per dag met de Hersenstichting

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle, scroll-stopping content, die de doelgroep in het hart raakt.

Ommetje-app Hersenstichting

Ben jij de competitie al aangegaan met een eigen team, of met de rest van Nederland? Met stip op nummer 1 in de App Store staat deze week de applicatie ‘Ommetje’. Opgezet door de Hersenstichting (bureau: Better Together Agency), met als doel heel Nederland aan het wandelen te krijgen. Deze, voor velen nieuwe, corona-hobby, is namelijk enorm goed voor je hersenen!

Collecteren is dit jaar helaas niet mogelijk, dus gooit de Hersenstichting het tijdens hun jaarlijkse collecteweek over een andere boeg. Met de app Ommetje doe je mee met een wandelcompetitie, waarbij je in een eigen team óf tegen heel Nederland kunt strijden om wie de meeste ‘ommetjes’ loopt. Minstens 20 minuten aan de wandel, waarbij je per extra gelopen minuut extra punten binnensleept. Klinkt goed, toch?

Ook deelt de bekende hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder na elke wandeltocht een leuk hersenfeitje om te blijven motiveren. Maar, heb je nog geen rondje gelopen en wil je alvast wel wat punten binnenhalen? Een donatie doen aan de Hersenstichting levert er al 5 op!

Nodig nu al je vrienden en familie uit om tijdens hun (werk)dag een luchtje te scheppen, een blokje om te gaan of om de buurt eens te gaan verkennen met de nieuwe Ommetje-app. Goed voor je hoofd, fysiek én de gemeenschapszin. Je wordt namelijk bloedfanatiek en wil het liefst niet meer anders dan wandelend door het leven!

Dorst & Lesser, gespecialiseerd in de creatie van social media strategieën en content, kiest wekelijks de viral van de week.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie