Inschrijving beLOFte van het Jaar voor aanstormend magazinetalent geopend

Lucas-Ooms Fonds neemt prijs weer in eigen beheer.

Je kunt je nu aanmelden voor beLOFte van het Jaar, een prijs voor aanstormend talent in het magazine mediavak. Talenten die voor de beLOFte ‘21 in aanmerking komen zijn jonge mensen die een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de magazine mediabranche. Van schrijvers tot uitgevers en van vormgevers, tot techneuten en vloggers.

Advertentie
advertisement

De award is tot en met 2020 uitgereikt als onderdeel van de Mercurs, maar vanaf 2021 wordt de prijs uitgereikt onder auspiciën van het LOF (Lucas-Ooms Fonds), dat tot nu toe alleen als promotor van deze prijs voor aanstormend magazine mediatalent optrad.

Het Lucas-Ooms Fonds heeft besloten de prijs in eigen beheer te nemen, omdat LOF grote waarde hecht aan het ondersteunen van opkomend talent in de magazine mediabranche. 

De winnaar die 16 november bekend wordt gemaakt, ontvangt een award en 2.500 euro voor persoonlijke ontwikkeling. Jaarlijks is er in de jury een plaats voor de winnaar van het voorgaande jaar, die ook de award zal uitreiken aan de volgende winnaar.

Aanmeldingen voor de beLOFte 2021 zijn tot en met 16 september 2021 welkom. Het inzendformulier is te vinden op lucasoomsfonds.nl of aan te vragen bij gusta.winnubst@gmail.com

Plaats als eerste een reactie

Advertentie