Loeki de Leeuw maakt vanavond rentree

Eerste filmpjes in thema Eurovisie Songfestival.

Loeki de Leeuw is vanaf vanavond weer in de reclameblokken te zien. Gisteravond werd al op zijn definitieve terugkeer gehint met vier speciale filmpjes op NPO 1, 2 en 3. Vanaf vanavond begint de eerste officiële reeks Loeki-filmpjes.

In maart werd de terugkeer van de reclameleeuw al aangekondigd.

Loeki de Leeuw is vanavond vanaf 18.00 uur te zien. De reclameleeuw verdween in 2004 van de buis maar bleef geliefd, zo bleek onder meer uit een petitie van NPO Radio 2

De Loeki-filmpjes spelen alle in op het deze week gehouden Eurovisie Songfestival. De publieke omroep zendt naast de halve finales op 18 en 20 mei en de eindshow op 22 mei uit.

Lisanne Rasing, specialist marketing & communicatie bij Ster en nauw betrokken bij Loeki de Leeuw: ‘Naast het Songfestival is Loeki straks onder meer ook rond andere grote evenementen als het EK voetbal, de Olympische Spelen en de Tour de France te zien.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Martin de Munnik
Heel slim om Loekie weer af te stoffen. In een neurostudie met fMRI voor de Ster hebben we gezien dat commercials invloed op elkaar uitoefenen. Een slechte commercial laat de daaropvolgende commercial slecht starten. een positieve onderbreking zoals Loekie is, neemt dat weg. Daar komt bij dat Loekie door de jaaaaren lange exposure de best bekeken en consequent ingesleten 'commercial' aller tijden is. Loekie zou een maatschappelijke boodschap kunnen overbrengen (niet te stichtelijk ofc). En waar is die vrouwelijke tegenhanger van Loekie? En verdient die even veel?
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie