Magazine Gooisch wordt crossmediaal platform Classy Lifestyle

Magazine gaat naar frequentie van zes keer per jaar.

Het platform Gooisch...als lifestyle wordt voortgezet onder de naam Classy Lifestyle. Mediaondernemers Peter Contant en Ivo Janssens gaan het crossmediale platform uitbouwen. Het magazine gaat al vanaf komende donderdag verder als Classy Lifestyle en de frequentie gaat per volgend jaar van vier naar zes keer per jaar, met regelmatig een glossy geschenken- en woonbijlage.

Inmiddels zouden zich zo'n honderd zakelijke partners aan het crossmediale platform van Classy Lifestyle hebben verbonden.

Advertentie
advertisement

Naast het magazine bestaat het platform uit radio, tv en online. Pijlers zijn wonen, beauty, mode, reizen, culinair, psyche/persoonlijk en lifestyle.

Contant: 'In de nazomer van 2012 lanceerde ik Gooisch…als lifestyle. Nederland was nog in de ban van de serie Gooische Vrouwen en wij speelden daar op in met de wetenschap dat elke gemeente in Nederland wel een soort goudkust had. De wereld is inmiddels veranderd. Daarom hebben we Gooisch getransformeerd naar een nieuwe, meer eigentijdse, landelijke titel.'

Janssens zegt dat Classy Radio en de online omgeving inmiddels staan. 'Tv heeft, in verband met het verkrijgen van rechten, iets meer tijd nodig, maar krijgt de komende weken een eigen gezicht op het platform www.classy.nl.'

Contant (inhoud) en Janssens (commercie) voeren gezamenlijk de directie over CLASSY Lifestyle. Janssens blijft als founder en ceo betrokken bij Fira Wonen. Contant blijft ook actief als uitgever en hoofdredacteur van Max Magazine.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie