Marcel van der Heijden (GoodKarma): 'Ik wist als student al dat ik een eigen bureau wilde'

De dertiende aflevering van Just Getting Started, de podcast voor jonge bureauleiders, is nu te beluisteren.

Marcel van der Heijden.

Marcel van der Heijden is oprichter van creatief bureau GoodKarma. In deze aflevering van Just Getting Started bespreken we Van der Heijdens eerste stappen in de Nederlandse bureauwereld en de verkoop van zijn social-bureaus A friend of mine en Second Degree aan Dept. Ook belicht hij zijn eigen rol als coach voor andere bureaudirecteuren en natuurlijk het reilen en zeilen binnen zijn nieuwste bureau GoodKarma. 

Poen en pitches

Met de maandelijkse podcastserie Just Getting Started, gepresenteerd door Danijel Dercksen en Lars Reimink, brengen VIA en Adformatie de nieuwe generatie bureaudirecteuren voor het voetlicht. Iedere maand wordt een jonge bureaubaas ondervraagd over de start en groei van het bureau aan de hand van vier thema's: people, poen, pitches en proces.

Eerder waren Michan Tolman (Popcorn Stories), Isabel Boerdam (Green Food Lab), Marieke Verhaar (Ovide Agency), Japie Stoppelenburg (Truus), Pieter Zijlstra (Locals Agency), Caitrína van Veen (Marble), Jasper Fraikin (FJ), Linda Franse (Fama Volat), Fabian de Jong (The Herd), Dorien Kuiken (Fitzgerald), Robbert van Loon (Pinchhitters) en Renée van den Oetelaar (Boomerang FT) te gast.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie