Viral van de week: McDonald’s gaat los met Travis Scott

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle, scroll-stopping content, die de doelgroep in het hart raakt.

McDonald's x Travis Scott

McDonald’s gaat los met Travis Scott

Na de wereldberoemde Happy Meal die elk kind doet stuiteren van blijdschap… De McFlurry die het landschap van de toetjes overhoop heeft gegooid... En na de Nuggets waar we allemaal naar craven als we brak zijn... Is daar nu hét nieuwe succes van onze McDonald’s: de Travis Scott Meal. De wat? Ja, McDonald’s postte deze week op YouTube een nieuwe reden om tóch even te cheaten.

Dit is niet zomaar een Meal. Dit speciale menu, compleet samengesteld door Travis Scott, is in Amerika de hele maand september te bestellen. Kies je voor dit menu? Dan krijg je de rapper zijn favoriete bestelling, namelijk een heerlijke Quarter Pounder met frietjes, bbq-saus en Sprite om het allemaal weg te spoelen. Niet per se iets nieuws, maar wel een lekker hapje. En dat menu natuurlijk ook. ;)

De Travis Scott Meal is niet het enige binnen deze campagne. Travis lanceert namelijk binnen zijn bestaande kledingmerk ‘Cactus Jack’ een nieuwe lijn in samenwerking met McDonald’s. Binnen deze lijn van maar liefst 59 producten vind je naast kleding ook kussens in de vorm van kipnuggets en McDonald’s dienbladen. Een uitstapje naar de Mac wordt ineens een hele fashion show.

McDonald's x Travis Scott - kledinglijn
McDonald's x Travis Scott - kledinglijn

Bijzonder wel… 

Je zou het misschien niet zeggen, maar McDonald’s is sinds de jaren ‘90 geen samenwerking meer aangegaan met een celebrity. Travis Scott doorbreekt deze traditie en niet zonder succes. Zowel op zijn eigen kanalen, als op de video van McDonald’s stromen de comments binnen. Deze hype is aan! Wij zijn benieuwd wie de volgende celeb is in dit rijtje, want zeg nou zelf: dit smaakt naar meer! 

McDonald's x Travis Scott

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie