Radio 538 verloot 40 duizend euro aan Bitcoin

De jaarlijkse versie van Hierrr Met Je Rekening kent dit jaar een hoofdprijs in Bitcoin.

Afbeelding: Radio 538

Radio 538 start op 10 januari weer met zijn jaarlijkse Hierrr Met Je Rekening-campagne, waarin het rekeningen betaalt van gelukkige radioluisteraars. Opvallend is de hoofdprijs van dit jaar: een Bitvavo-account met daarop veertigduizend euro aan Bitcoin. De Bitcoin is de populairste cryptomunt en wordt vooral door speculanten gebruikt om te verhandelen. Bitvavo is een website waarop consumenten cryptovaluta kunnen kopen en verkopen.

Bitcoin als bijzondere prijs

De koers van de Bitcoin fluctueert sterk. Waar één Bitcoin op 8 november ruim 58 duizend euro waard was, is diezelfde Bitcoin op 6 januari 38 duizend euro waard. Radio 538 verloot de Bitcoin-hoofdprijs op 28 januari in het radioprogramma van Barend van Deelen en Iris Enthoven.

De hoofdprijs wordt verloot onder de personen die tussen 10 en 28 januari live in de uitzending komen met hun verhaal over een ingediende rekening. De winnaar kan de prijs in Bitcoin aanhouden, verhandelen of laten uitbetalen in euro's. De europrijs zal dan lager uitpakken omdat Bitvavo een commissie rekent.  

Navraag van Adformatie bij Radio 538 leert dat de hoofdprijs beschikbaar is gesteld door Bitvavo.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie