RTL-programma’s live te zien bij Videoland

In de campagne speelt het platform met de gedachte dat de afstand tussen de kijker en de uitgezonden content steeds kleiner lijkt te worden.

RTL programma’s live te zien bij Videoland
DentsuAchtung

Videoland maakt bekend dat het naast Originals, series, films en docu’s, nu ook de RTL-programma’s live uitzendt op het platform om zo het hele RTL portfolio vanaf één plek aan te bieden. Het betreft de content van de zenders RTL 4, 5, 7 en 8. Met een nieuwe campagne, ontwikkeld door DentsuAchtung en Czar wil Videoland dit kenbaar maken met de boodschap: ‘kijk nu ook live tv bij Videoland, kijk alles bij Videoland’. De stem van de voice-over is van actrice Nora El Koussour.

'Je bent wat je ziet'

Volgens Videoland 'ben je wat je ziet' waarbij het platform speelt met de gedachte dat de afstand tussen de kijker en de uitgezonden content steeds kleiner lijkt te worden: ‘Als een programma je raakt word je even één met wat je kijkt’. Om dit uit te dragen projecteerde documentairemaakster Sophie Dros RTL-programma’s en Videoland-titels, van series tot nieuws en sport, over de gezichten van verschillende Nederlanders. Videoland verwacht dat hoe vaker de campagne gezien wordt hoe meer er in de beelden te ontdekken valt.  

De commercial

Videoland | Live TV kijken

De campagne wordt uitgerold op tv, online en op social media met de bekende pay off: Videoland weet wat er speelt.

Lees ook: 

Credits:

Opdrachtgever:       RTL/ Videoland 

Bureau:                   dentsuACHTUNG!

Productie:               CZAR Amsterdam

Regisseur:              Sophie Dros

Muziek:                   Thomas Goralski

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie