Sanoma vindt nieuwe drukkers voor Donald Duck, Libelle en Veronica Magazine

Faillissement Roto Smeets heeft geen gevolgen voor verschijning tijdschrifttitels.

ANP

Sanoma heeft na het faillissement van drukker Roto Smeets Deventer de drukopdrachten voor Donald Duck, Libelle en Veronica Magazine definitief ondergebracht bij andere drukkerijen.

Libelle en Veronica Magazine worden na een overgangsperiode van 3 à 4 maanden bij TSB in Duitsland voortaan gedrukt bij Senefelder Misset in Doetinchem. Voor  Donald Duck wijkt Sanoma uit naar Polen en is drukkerij Walstead aangewezen.

Advertentie
advertisement

Roto Smeets failliet

De herallocatie van de drukopdrachten is het gevolg van het faillissement van Roto Smeets Deventer waar deze drie tijdschriften werden gedrukt, maar ook titels van andere uitgeverijen zoals Voetbal International (WPG Uitgevers) en Elsevier (New Skool Media). De rechter sprak in april het faillissement uit over Roto Smeets, waarna gekeken werd naar een doorstart. Begin mei werd duidelijk dat die doorstart er niet meer komt.

Sanoma meldt dat de verschijning van de tijdschriften niet in gevaar komt voor lezers en adverteerders. 'De lezers zullen hun favoriete tijdschrift steeds volgens planning ontvangen en hoeven zich ook nu geen zorgen te maken over de verschijning.'

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie