StukTV en Melkunie Breaker met nieuwe serie De Politieachtervolging 

Team van StukTV slaat zelf op de vlucht in nieuwe serie.

StukTV komt naast Het Jachtseizoen met de nieuwe serie De Politieachtervolging. Hierin zijn de rollen omgedraaid. Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns worden nu zelf achtervolgd. Een team van professionele achtervolgers probeert de gelegenheidscriminelen in de kraag te vatten. Het nieuwe format dat op het YouTube-kanaal van StukTV wordt uitgezonden, is een samenwerking met Melkunie, rond de Melkunie Breaker.

Advertentie
advertisement

De kijkers van Stuk TV dagen hun helden al vele seizoenen uit om zelf eens een keer op de vlucht te gaan. Die uitdaging grijpen zij nu aan. Ze plegen een roof waarbij ze een goed gevulde tas met duizend euro buitmaken. Ze moeten de buit veiligstellen voor de kijker, die na zes afleveringen kans maakt op de totale vangst.

Robbert Hendriks, senior brandmanager bij Melkunie Breaker over de samenwerking: 'We zijn in deze tijden allemaal toe aan wat spanning en avontuur, dat willen we als merk dan ook graag mede mogelijk maken. Daarbij past "De Politieachtervolging" natuurlijk perfect bij ons yoghurttussendoortje Melkunie Breaker.'

De Politieachtervolging verschijnt vanaf zaterdag 17 april wekelijks om 17.00 uur op youtube.com/stuktv.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie