Viral van de week: Toch nog een beetje zomer met Malibu!

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle, scroll-stopping content, die de doelgroep in het hart raakt.

Begin deze week was het nog goed vertoeven op het terras. Maar de zomerse temperaturen en de zonnestralen op onze wangetjes kunnen we nu voorlopig wel even vergeten. Herfst is hier en winter is coming. Mis jij ook de zomer nu al? Geen stress! Malibu bezorgt je nog wat heerlijke summer vibes op je scherm en door je speakers met de officiële clip van ‘The Coconut Nut Malibu Remix’. 

De hele zomer lang stond bij Malibu in het teken van dit liedje over het belangrijkste ingrediënt in hun drankje: De kokosnoot. Niet met je billen bloot op een onbewoond eiland, maar samen dansend door het leven. Een heuse tutorial voor het officiële dansje werd gemaakt en menig influencer deed mee. En eerlijk is eerlijk het nummer blijft lekker hangen. Nu om de zomer geheel in zonnige stijl af te sluiten is de officiële videoclip gelanceerd. Een hysterische edit van allemaal verschillende mensen die het dansje uitbundig meedoen. Een toffe manier om zo, ook in corona-tijd, toch een toffe clip te maken. Begeleid met de lyrics, voor als je de tekst eventjes niet kan raden, merken ook wij dat je op z’n minst mee gaat mompelen en de heupjes heen en weer laat gaan. Laat die regen maar komen, want wij voelen de zomer! 

Wist je trouwens dat de kokosnoot geen noot is? Ja het liedje is nog leerzaam ook.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie