YellowTipi en Festileaks slaan handen ineen

Festivalsites kondigen fusie aan en willen ‘honderdduizenden festivalgangers’ bedienen.

Lowlands in 2018

Met het festivalseizoen in aantocht kondigen de websites Festileaks en YellowTipi een fusie aan. Vanaf morgen zijn beide titels op één site te vinden, Festileaks.com, voor ‘de meest uitgebreide festivalagenda’ van Nederland. De vernieuwde website moet 'honderdduizenden festivalgangers' bedienen. De vernieuwde website wordt vanavond gelanceerd in Bar Hout te Amsterdam. 

Festileaks is in 2011 opgericht als festivalwebsite. Ook geeft de titel de 'Festivalkrant' uit en organiseert het clubavonden onder de noemer 'Festen'. Met de fusie zal YellowTipi (sinds 2013) als merknaam komen te vervallen. De bestaande content wordt overgebracht op Festileaks. Timo Kragting, oprichter en eigenaar van YellowTipi, wordt creative director van Festileaks.

Met zo'n 1.000 Nederlandse festivals per jaar is het voor de bezoeker soms moeilijk overzicht te houden en daarom besloten beide titels in dat gat te springen. Alle informatie, dat wil zeggen 'een bedrijvige nieuwssectie en uitgebreide festivalagenda', is vanaf morgen te vinden op Festileaks.com. Festivalfans kunnen een account aanmaken, meepraten op het forum, het laatste nieuws lezen en hun persoonlijke festivalagenda invullen.

Festivalorganisaties kunnen op hun beurt events aan de agenda toevoegen en 'genieten van tal van advertentiemogelijkheden'.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie